Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-

1. Deze voorwaarden gelden voor bestellingen die zijn gedaan via de website van SierInge.

2. SierInge ontwerpt en vervaardigt sieraden in eigen beheer.

3. De prijzen die zijn vermeld bij de artikelen zijn in euro’s. incl. BTW en exclusief verzendkosten.

4. De overeenkomst komt tot stand door het volledig doorlopen van de verkoopprocedure van het winkelmandje. U gaat daarbij automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

5. Betalingsvoorwaarden en levering. Het bestelde artikel zal zo snel mogelijk worden toegestuurd als het gehele bestelproces is doorlopen en de betaling succesvol is verlopen. Het artikel zal goed worden verpakt om schade te voorkomen. SierInge is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van een poststuk. SierInge adviseert dan ook om de artikelen aangetekend te laten verzenden. SierInge mag bepaalde bestellingen weigeren of bepaalde voorwaarden aan de levering verbinden. De overeenkomst komt alleen tot stand na acceptatie van SierInge. Bij geen acceptatie van de overeenkomst zal SierInge de reden hiervan per mail toelichten.

6. De koper heeft een bedenktijd van veertien dagen na ontvangst van het artikel. Binnen dit termijn dient SierInge op de hoogte gebracht worden van het retour. Het artikel dient dan onbeschadigd, ongebruikt in de originele verpakking retour gestuurd te worden binnen 14 dagen. SierInge zal na ontvangst van het artikel het aankoopbedrag terugstorten. De verzendkosten van het terugsturen zijn voor rekening van de klant. Ook de kosten voor niet aangekomen artikelen zijn voor rekening van de klant. SierInge adviseert om de artikelen met aangetekende post te versturen. Artikelen die worden gemaakt op bestelling of op maat worden aangepast, kunnen niet worden geretourneerd. Ook afgeprijsde artikelen neemt
SierInge niet retour. Eventueel verkregen kortingscodes zijn niet van toepassing op afgeprijsde artikelen.

7. Op alle sieraden wordt een garantie gegeven van 2 maanden vanaf levering. Gebreken die onder de garantie vallen worden door SierInge hersteld. Dit dient vooraf te worden vermeld en overlegd per email met SierInge. De verzendkosten voor het opnieuw opsturen van het artikel neemt SierInge voor haar rekening.

De volgende gevallen van schade vallen niet onder de garantie:

  • Schade door gebruik van het artikel waarvoor het niet bedoeld is.
  • Verkleuring/aantasting van het sieraad als gevolg van de zuurgraad van de huid, water, parfum, en huid-haarverzorgings producten.
  • Het verkeerd opbergen van het sieraad.
  • Defecten ontstaan door het aanpassen van het sieraad door de klant of derden.
  • Verkleuring van edelstenen, deze kunnen onder invloed van zonlicht soms
    verkleuren, bewaar ze daarom niet in het zonlicht, maar bij voorkeur in het donker.

8. SierInge is niet aansprakelijk voor welke vorm van vervolgschade dan ook. Vermeend ontstaan door het gebruik, onoordeelkundig gebruik of op enig manier ontstane defecten aan de artikelen. Let op, SierInge is niet verantwoordelijk voor verlies van de sieraden. U dient na ontvangst van de sieraden de sluiting(en) goed te controleren en na verloop van tijd ook nog regelmatig, mocht daar iets mis mee zijn, ga ze dan niet dragen, maar neem even contact op dan doet SierInge haar uiterste best om met een goede oplossing te komen

9. Persoonlijke gegevens van klanten van SierInge zullen niet aan derden worden verstrekt.

10. SierInge is gevestigd aan:

Koningsvaren 99, 1441SG te Purmerend.
Tel.nr. 06-29408411
KVK-nummer 80628052
BTW-nummer NL003467772B69