Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-

SierInge kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van deze site en omdat u zelf bij het invullen van het contact formulier of bij uw bestelling deze aan SierInge verstrekt.

SierInge kan van u de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw email adres

SierInge verwerkt deze persoonsgegevens puur en alleen om uw bestelling te kunnen verwerken en deze te kunnen versturen via post nl. Zij zijn dan ook de enigen die naast ons uw gegevens nodig hebben om uw bestelling te kunnen versturen en uw gegevens zullen nergens anders voor worden gebruikt. Tevens kan SierInge uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen over uw bestelling. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Uw persoonsgegevens worden niet langer dan noodzakelijk is bewaard. Wel kan aan de hand van de facturen uw order geschiedenis worden ingezien. Ook worden de gegevens gebruikt alleen op uw verzoek of om u verder te helpen aangaande uw vraag en of bestelling.

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief zullen uw gegevens ook alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van SierInge en niet voor andere doeleinden. U kunt u ook ten allen tijde afmelden onderaan iedere nieuwsbrief of een email sturen aan ingrid@sieringe.nl.

Op de pagina waar u uw persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een veilige SSL verbinding. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en of te verwijderen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar ingrid@sieringe.nl. u zult zo spoedig mogelijk, maar binnen vier weken een reactie ontvangen.